Press

15 jun 2020: In het project van dj Joris Voorn en Audio Obscura komt Nederlands erfgoed samen: het klassieke molenlandschap en de dancecultuur. De dj-set is in de bios én thuis te zien.

Skalar is een adembenemende, verhalende licht- en geluidsshow die je na afloop het liefst nóg een keer ondergaat ★★★★★

13 jan 2020: De installatie in de Amsterdamse Westergasfabriek is alleen al vanwege de omvang baanbrekend.

Audio Obscura in Westergas: Peggy Gou en audiovisuele kunstinstallatie

18 dec 2019: Audio Obscura organiseert op 1 februari een feest in de Gashouder op het Westergasterrein. Onder andere de Zuid-Koreaanse dj Peggy Gou zal optreden onder een audiovisuele kunstinstallatie.

Hoe de Bijlmerbajes Audio Obscura bijna opslokte

5 dec 2018: Audio Obscura organiseert al jaren de feesten op ADE waar de meeste buzz omheen hangt. Als geen ander weet het in Amsterdam locaties te vinden waar nog nooit feesten gegeven zijn en er de grootste artiesten neer te zetten.

ADE-feesten in ‘apocalyptische’ Bijlmerbajes

3 sept 2018: Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert Audio Obscura drie technofeesten in de Bijlmer­bajes. “De locatie heeft iets apocalyptisch,” zegt Naut Donders.

Nacht lang feesten in het Centraal Station

7 maart 2018: Voor één avond kan er flink gefeest worden in het Centraal Station. Zwitsers dj duo Adriatique draait op 14 april de hele nacht in de Amstelpassage.

Rijksmuseum

Maceo Plex, Audio Obscura Host Free Party at Rijksmuseum for ADE 2016

10 nov 2016: Voor één avond kan er flink gefeest worden in het Centraal Station. Zwitsers dj duo Adriatique draait op 14 april de hele nacht in de Amstelpassage.